Home > redmine repository > redmine repository 500 internal server error

Redmine Repository 500 Internal Server Error

a subversion repository to one of our projects. When I go to the repository tab to browse the repository I get a 500 Internal Server Error. The production.log contains no entry at all for the page access. The strangest part is that another repository on another server works perfectly. Both the working and non-working servers run subversion-1.6.9-1 on CentOS 5. The biggest difference is that the non-working server is on a different subnet and required a firewall opening for port 443. Both servers return valid xml results when the svn commands are run by hand. When I run redmine with "ruby script/server -e production -p 80" in screen I get disconnected from my SSH session and upon resuming find: root@redmine:/usr/share/redmine# ruby script/server -e production -p 80=> Booting WEBrick=> Rails 2.3.5 application starting on> Call with -d to detach=> Ctrl-C to shutdown server[2011-02-23 12:03:02] INFO WEBrick 1.3.1[2011-02-23 12:03:02] INFO ruby 1.8.7 (2010-01-10) [x86_64-linux][2011-02-23 12:03:02] INFO WEBrick::HTTPServer#start: pid=5043 port=80Killed The Apache server log shows the generic error:[Fri Feb 18 15:32:51 2011] [error] [client 10.xxx.xxx.xxx] Premature end of script headers: projects, referer: https://redmine.xxxxx.com/redmine/projects/xxxxx/settings My environment:root@redmine:/usr/share/redmine# RAILS_ENV=production ruby script/aboutAbout your application's environmentRuby version 1.8.7 (x86_64-linux)RubyGems version 1.3.5Rack version 1.0Rails version 2.3.5Active Record version 2.3.5Active Resource version 2.3.5Action Mailer version 2.3.5Active Support version 2.3.5Edge Rails revision unknownApplication root /usr/share/redmine-1.1.1Environment productionDatabase adapter mysqlDatabase schema version 20101114115359 About your Redmine pluginsRedmine Hudson plugin Replies (39) RE: 500 Internal Server Error when browsing a repository - Added by Anthony C over 5 years ago Any suggestions for troubleshooting? Is there anything I can do to find a more meaningful error message? RE: 500 Internal Server Error when browsing a

to my svn repository is not yet behaving as expected. With a clean install of Readmine, I set up a project and configured a Sourceforge SVN repository. Clicking the Repository tab in the project gave the error The entry or revision was not found in the repository. Using the command ruby script/runner "Repository.fetch_changesets" -e production;I have been able to load the repository data into the Redmine database. Now when I click Repository I get a list of "Latest revisions", but no repository browser as can be seen here: http://www.redmine.org/repositories/show/redmine. Also, viewing differences gives the same error: The entry or revision was not found in the repository. I am a http://www.redmine.org/boards/2/topics/22059 complete Ruby and RoR newbie, so I apologise for any stupid questions. The only log file I've found is at log/mongrel.log, and it gives a number of error lines as follows:sh: svn: command not foundI guess the path is not set up to include my svn binary, which is at /usr/local/svn/bin/svn. I've done some Google searching, and found one potential solution. I added the lineENV['PATH'] = ENV['PATH'] + '/usr/local/svn/bin'to the top of the http://www.redmine.org/boards/2/topics/1325?r=3145 /config/environment.rb file, then restarted the server, but it made no difference. The error persists. Can you please give me an idea what's wrong? If it is a paths issue, how can I correctly set up the svn path in Redmine? Thanks! Replies (15) RE: Some problems with svn repository - Added by George Crawford over 8 years ago I've discovered a bit more info on this. The problem occurs when i start the application using the cPanel RoR interface. However, if I start the application using:ruby script/server -e production -p 12001the problem is gone - I can browse the repository and view diffs as expected. Does this help at all? I would much prefer to be able to start and stop the app from within cPanel if possible. Thanks RE: Some problems with svn repository - Added by Bradford W over 8 years ago +1, I'm having a similar problem but when using mongrel_rails cluster to start the redmine application AND my svn repository is on the same server. RE: Some problems with svn repository - Added by Bradford W over 8 years ago All I get from the logs in production mode is an internal server error on the SOAP URL: Completed in 0.11779 (8 reqs/sec) | Rendering: 0.01436 (12%) | DB: 0.00000 (0%) | 500 Interna

getting an Internal Server Error when redmine repository loading url.tld/projects.xml Log says: ActionView::TemplateError (uninitialized constant Redmine::Views::Builders::Xml::Time) on line #1 of app/views/projects/index.api.rsb: 1: api.array :projects, api_meta(:total_count => @project_count, :offset => @offset, redmine repository 500 :limit => @limit) do 2: @projects.each do |project| 3: api.project do 4: api.id project.id /usr/lib/ruby/vendor_ruby/active_support/dependencies.rb:131:in `rescue in const_missing' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/active_support/dependencies.rb:120:in `const_missing' lib/redmine/views/builders/xml.rb:32:in `method_missing' lib/redmine/views/builders/xml.rb:40:in `array' app/views/projects/index.api.rsb:1:in `block in _run_rsb_app47views47projects47index46api46rsb' lib/redmine/views/builders.rb:28:in `call' lib/redmine/views/builders.rb:28:in `for' app/views/projects/index.api.rsb:1:in `_run_rsb_app47views47projects47index46api46rsb' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_view/renderable.rb:34:in `block in render' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_view/base.rb:306:in `with_template' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_view/renderable.rb:30:in `render' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_view/template.rb:205:in `render_template' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_view/base.rb:265:in `render' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_controller/base.rb:1252:in `render_for_file' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_controller/base.rb:936:in `render' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_controller/benchmarking.rb:51:in `block in render_with_benchmark' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_controller/benchmarking.rb:51:in `render_with_benchmark' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_controller/base.rb:1328:in `default_render' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_controller/base.rb:1334:in `perform_action' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_controller/filters.rb:617:in `call_filters' /usr/lib/ruby/vendor_ruby/action_controller/filters.rb:610:in

Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed answers to any questions you might have Meta Discuss the workings and policies of this site About Us Learn more about Stack Overflow the company Business Learn more about hiring developers or posting ads with us Server Fault Questions Tags Users Badges Unanswered Ask Question _ Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the top Subversion authentication issues (Redmine integration) up vote 1 down vote favorite 2 I have a strange authentication issue related to Subversion (Apache acting as server) integrated with Redmine. I tried anything I can think of but nothing works (I can't find the exact cause of this issue). The configuration is the following: DAV svn LimitXMLRequestBody 0 SVNPathAuthz off SVNParentPath "/srv/svn" SVNListParentPath off AuthType Basic AuthName "Repository" PerlAccessHandler Apache::Authn::Redmine::access_handler PerlAuthenHandler Apache::Authn::Redmine::authen_handler RedmineDSN "DBI:mysql:database=redmine;host=repository.host.tld" RedmineDbUser "redmine_user" RedmineDbPass "redmine_pass" Require valid-user Order allow,deny Allow from x.x.x.x Satisfy all If I try accessing the repository (for read/write) from the intranet ( every thing works properly as expected, but when I try the same thing from an external address (x.x.x.x) I'm getting the following error: Updating '.': svn: E175002: Unable to connect to a repository at URL 'http://repository.host.tld/repo' svn: E175002: Unexpected HTTP status 500 'Internal Server Error' on '/repo' svn: E175002: Additional errors: svn: E175002: OPTIONS request on '/repo' failed: 500 Internal Server Error Apache reports the following in the error logs: AuthUserFile not specified in the configuration Like I said I tried anything suggested on the web, nothing works except setting Satisfy any. Setting Satisfy to any is a very bad idea for me because disables authentication and authorization in certain cases (http://httpd.apache.org/docs/2.2/mod/core.html#satisfy). Redmine version is: 2.5.1 (2014-03-29) (stable) Subversion version is: 1.7.0 Apache version is: Apache/2.2.22 Any suggestions will be greatly appreciated. Thank you! apache-2.2 svn redmine share|improve this question edited Apr 28 '15 at 7

Related content

No related pages.